God sommer!

1

Onsdag 20. juni tok stolte elever fra 10. trinn imot sine vitnemål som bevis og bekreftelse for hardt arbeid gjennom mange år på Årvoll skole. Elevene har arbeidet hardt helt frem til skoleslutt, og de siste elevene gjennomførte muntlig eksamen så sent som tirsdag ettermiddag.

Torsdag 21. juni markerte elever og lærere ved Årvoll skole siste skoledag med felles miljødag for alle elever.

Det var stor aktivitet i skolegården med aktiviteter som bordtennis, limbo, bottle flip, blikkbokskasting, slengtau og mye mer.

Dagen ble avsluttet med flott opptreden av 1., 4. og 9. trinn før rektor holdt sin sommertale til elevene.

2

Ledelsen ved Årvoll skole vil med dette takke alle elever og foresatte for et innholdsrikt skoleår. Nyt uker med velfortjent sommerferie!